Als je bij Greyhound foto een foto shoot doe, wordt je niet alleen ontvangen door mij de fotograaf Paul, maar ook door visagist Mariskade. Samen zullen ze met jouw het thema uitwerken.
Paul (fotograaf) is al sinds zijn jeugd met fotografie bezig en heeft daar een grondige basis gelegd, omdat een leraar fotografie van de foto vak school de jonge fotograafjes van de vereniging onder zijn hoede nam. Van hem heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Dit was in die tijd was het nog analoog.
Omdat ik een gezin kreeg en daar al me tijd aan bestede heb ik ongeveer 25 jaar het fotograferen op een laag pitje gezet, tot ik in 2010 weer actief ging fotograferen. Het was een hele overgang voor mij om digitaal te fotograferen. Ben lid geworden van een foto club die ook een beperkte studio had en zo ben ik in aanraking gekomen met studio fotografie (Glamour).
Om er wat meer van te maken ben ik thema's gaan fotograferen in combinatie met glamour. Ik noem me nu dan ook een thema glamour fotograaf. Ik probeer nu allerlei thema's op een glamour manier te fotograferen. Door de thema fotografie ben ik in aanraking gekomen met Fantasie. Op dit moment bezoek ik verschillende fantasie evenementen om daar te fotograferen.
Ook organiseer ik een evenement in samenwerking met de Stoom Stichting Nederland. Dit gaat een jaarlijks evenement worden, zolang er genoeg gegadigden zijn.
De visagist Mariska                                                                                                                                                    De fotograaf Paul
Back to Top