Als je bij Greyhound foto een foto shoot doe, wordt je niet alleen ontvangen door mij de fotograaf Paul, maar ook door visagist Mariskade. Het team zorgt er voor dat de foto shoot een leuke tijd wordt, dus geen gestress en zo. Samen zullen ze met jouw het thema uitwerken. Jouw inbreng bij de shoot wordt heel erg op prijs gesteld., zodat het een gezamenlijke prestatie wordt.   
Het thema dat de grondslag licht aan de shoot wordt helemaal tot in de putjes uit gewerkt. De visagist zorgt ervoor dat je de juiste grim krijgt en de fotograaf zorgt er voor dat het thema op de juiste manier vast gelegd word.
De visagist Mariska                                                                                                                                                  

De fotograaf Paul

Paul (fotograaf) is al sinds zijn jeugd met fotografie bezig en heeft daar een grondige basis gelegd, omdat een leraar fotografie van de foto vak school de jonge fotograafjes van de vereniging onder zijn hoede nam. Van hem heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Dit was in die tijd was het nog analoog.
Omdat ik een gezin kreeg en daar al me tijd aan bestede heb ik ongeveer 25 jaar het fotograferen op een laag pitje gezet, tot ik in 2010 weer actief ging fotograferen. Het was een hele overgang voor mij om digitaal te fotograferen. Ben lid geworden van een foto club die ook een beperkte studio had en zo ben ik in aanraking gekomen met studio fotografie (Glamour).
Om er wat meer van te maken ben ik thema's gaan fotograferen in combinatie met glamour. Ik noem me nu dan ook een thema glamour fotograaf. Ik probeer nu allerlei thema's op een glamour manier te fotograferen. Door de thema fotografie ben ik in aanraking gekomen met Fantasie. Op dit moment bezoek ik verschillende fantasie evenementen om daar te fotograferen.
Ook organiseer ik een evenement in samenwerking met de Stoom Stichting Nederland. Dit gaat een jaarlijks evenement worden, zolang er genoeg gegadigden zijn.
Back to Top