Submit
Thank you!
Privacyverklaring

Deze website wordt beheerd door Paul von Winckelmann, fotograaf en eigenaar van Greyhound foto. Hieronder volgt een overzicht van hoe uw privacy tijdens de foto shoot wordt gewaarborgd.

Informatieverzameling
Op deze website wordt alleen direct informatie verzameld, door uw internetadres automatisch op te slaan. Wanneer u deze website bezoekt en u reageert door contact te zoeken, wordt uw internetadres automatisch opgeslagen.
Informatiegebruik
De informatie wordt alleen gebruikt om contact met u te zoeken en te onderhouden en om bestelde foto’s te sturen..
Informatiebescherming
Greyhound foto verkoopt uw informatie niet aan derden en zal deze informatie ook niet met derden delen. Verder wordt er geen apart systeem bij gehouden waar de mailadressen in opgeslagen wordt. Zo gouw ze niet meer van belang zijn worden ze niet meer opgeslagen.
Fotomateriaal
Foto’s worden in een portfolio gepresenteerd zonde naamsvermelding, tenzij dit nadrukkelijk gevraagd is. Dit kan op verzoek weer verwijderd worden.
De foto’s zullen bewaard blijven op een lokale server, zowel de bewerkte als de onbewerkte foto’s. Deze zullen niet na verloop van tijd verwijderd worden uit het lokale bestand. Op verzoek kunnen de foto’s van deze website verwijderd worden.
Back to Top