Storys zijn verhalende foto shoots. Voordat de foto shoot gehouden wordt, is samen met het team dat aan de foto shoot mee doen, een verhaal lijn gemaakt. Tijdens de shoot worden dan foto's gemaakt di in de verhaallijn passen. Het zijn vaak korte verhaallijnen. Bij het bekijken van de foto's van een story moet hier wel rekening mee gehouden worden.
Tijdens de shoot wordt door het hele team bepaald hoe de verschillende foto's samen het verhaal gaan vertellen. Het is dus een hele dynamisch proces, waar de fantasie van alle leden van het team uitgedaagd wordt.
The secret life of dr. Frankenstein
Frankenstein - Peter Ibelings
Bruit - Marlies van Nieuwkoop
Igor - Wesley Jongejan
Monster - Rob van der Zee
Visagie - Mariska Van der Lee
Fotograaf - Paul von Winckelmann
Lang geleden in een land hier ver vandaan. Leefde een professor genaamd Frankenstein samen met zijn hulp Igor. Samen met Igor wilde hij een dode man weer tot leven verwekken (monster), en zo al zijn collega van de Medische Wetenschap te laten zien dat hij dat kon en ze niet minachtend op hem neer zouden blijven kijken. Hij zou een held worden.
Hij ontmoette een lieftallige vrouw en werd helemaal verlieft op haar. Elke avond maakte hij plezier met haar., ging wandelen en dansen de hele nacht door.
Overdag was hij ook druk bezig, samen met Igor om een levenloos lichaam weer levend te maken. Toen hij bijna klaar was wilde hij zijn geliefde laten delen in zijn succes en bracht haar mee naar zijn laboratorium, waar hij het dode lichaam dode weer tot leven wekte. Maar toen het leven loze lichaam tot leven werd gewekt ging het helemaal mis. Geschrokken en overmand door angst greep het monster zijn vrouw en kneep haar dood.
De professor, overmand door verdriet van het verlies van zijn geliefde, dacht "wat me een keer gelukt is gaat me weer lukken" en hij wilde haar ook weer tot leven wekken.
Geschokten door haar uiterlijk wilde ze niet meer weg en verborg ze zich bij de professor. En zover als we weten zijn ze nog steeds gelukkig met elkaar samen met igor en het monster.
Back to Top